De Lindehof - wie zijn wij

Gezelligheid, gecombineerd met veel creativiteit. Dat is wat de Lindehof bijzonder maakt.

Daarom vind ik het leuk om je wat meer te vertellen over ons en de Lindehof.

Ik ben Johanna van der Linde en woon in Zalk met man en 3 kinderen (2 zoons en 1 dochter). Wij wonen op een boerderij welke volop in bedrijf is als melkveehouderij.

Zolang ik me kan herinneren ben ik in de weer met lapjes, (brei)garen, naaimachines, verf en zelf maken. Van huis uit kreeg ik dit mee, ik weet bijna niet beter.

Toen ik 18 was behaalde ik mijn diploma voor costumière en op mijn 19e was ik coupeuse. Daarnaast was ik jaren werkzaam in de verpleging.

In 2006 ben ik gestart met de Lindehof. Ik ben erg blij dat ik mag wonen op het platteland, ik geniet erg van mijn vrijheid en rust hier. En dat wil ik ook aan anderen laten zien. In een hoekje in de garage begon ik met het verkopen van klompen en het schenken van koffie en thee. Ondertussen naaide ik en knutselde ik vanalles in elkaar om het geheel gezellig aan te kleden. Van daar uit kwam de vraag of ik geen workshops wilde verzorgen. En zo is het allemaal begonnen.

Intussen is de garage geen garage meer en heb ik een flinke hoeveelheid workshopervaring. Daarnaast is het koffie en thee schenken uitgegroeid tot het aanbieden van diverse arrangementen. Het naaien is quilten geworden al maak ik nog steeds leuke woonaccesiores veel zelf, zowel voor de winkel als privé. In de boerderijwinkel verkoop ik patchworkstoffen, quiltstoffen en hobbystoffen, hobbymaterialen[veelal in vintage en landelijke stijl], emaille, advocaat, cakemixen van de Bakzolder, kadopakketten enz.

Inmiddels doe ik het allemaal niet meer alleen en ben ik erg blij met de hulp van Ellis en Greetje. En van mijn man; hij verzorgt de boekhouding.

Al met al beleef ik erg veel plezier aan mijn hobby wat mocht uitgroeien tot een heuse baan dankzij enthousiaste reacties van klanten en bezoekers.

Wil je op de hoogte gehouden van producten en workshops, speciale workshopdagen en open huisdagen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Lindehof.

Heb je vragen of opmerkingen dan hoor ik dat graag.

 

Hartelijke groet van de Lindehof, Johanna

lindehof@hetnet.nl

Bekijk ook eens onze pagina's op Facebook en Instagram.

 

 

 

 

 

Weekactie t/m 27 juni

Komende weken ontvang je 10% korting op al onze boerderijstoffen, zowel in de winkel als in de webshop.
De korting is geldig tot en met maandag 27 juni en is onbeperkt te gebruiken tijdens deze periode.
Bestel je in de webshop voer dan de code BOERDERIJ in.
Doe dit voordat je afrekent, daarna is het niet meer mogelijk om de code nog te verwerken.

Workshop 30 juni 2022

 

Workshop 28 juli 2022

 

© 2009 - 2022 ♥ Atelier De Lindehof ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel