Blog...Willowbrook Marketgarden

Vorige Artikel 24 van 91 Volgende

Afgelopen vrijdag was er weer de Willowbrook Marketgarden bee.

De dames hebben allemaal verschillende kleuren gekozen. Ook het tempo is niet gelijk. Maar dat mag de pret niet drukken voor deze enthousiaste groep.
Jannie maakt de quilt voor haar kleindochter. Groen moest het worden. Allerlei verschillende quiltstoffen in groene tinten zijn vakkundig bij elkaar gezocht. Met af en toe iets rood erbij voor de afwisseling. En een foto, afgedrukt op stof. Erg origineel. Kleindochter kan niet wachten totdat de quilt af is. En het gaat al zo snel. Jannie zet de blokken aan elkaar met de quilt as you go methode. Handig en minder zwaar.
Rita houdt van vrolijke kleuren en heeft voor frisse kleuren gekozen om deze quilt te maken. Het tempo ligt iets lager maar Rita heeft nog meer hobby's en ja, we weten het allemaal, elke hobby kost tijd.
Maar dat maakt niet uit. Iedereen werkt in eigen tempo. Het is iedere maand weer een verrassing hoe ver iedereen is. Want de groep komt maandelijks bij elkaar op een gezellige bee. Er wordt gestart met een soort show en tell, moeilijkheden worden besproken en een Nederlandse vertaling uitgedeeld ter verduidelijking voor wie het lastig vind om de patronen en beschrijving in het Engels te lezen.
Annelies koos voor rood en blauwtinten. Afgewisseld met hier en daar wat geel en roze. Heel mooi.
Mieke maakt de quilt in blauw en geel tinten. Met af en toe oranje ertussen. Best spannen hoe dat uitpakte vond ze. Maar dat is heel goed gekozen vinden wij. Het zorgt voor de nodige pittige accenten. Mooi verdeeld over de hele quilt wat zorgt voor de juiste kleurbalans.
Er zijn nog meer dames die aan deze quilt werken. Tot mijn spijt ben ik helemaal vergeten om daar foto's van te maken. Het was een beetje hectisch en dan schiet dat er bij mij zo maar bij in.
De volgende keer beter.

 

 

Stofpakket van de maand APRIL

Klik op de foto voor alle info

Seasons of the Heart Bom van 4 maanden

Kijk onder het kopje projecten voor alle info

Hougton Mill jaarproject 2021

© 2009 - 2021 ♥ Atelier De Lindehof ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel