Pindot stoffenclub

Pindot stoffenclub

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 19,00 (inclusief btw)

Pindot stoffenclub

De pindotstoffen, uitgegeven naast de Dutch Heritage stoffen, zijn populairder dan ooit.
Geen wonder want deze stoffen zijn echt supermooi om mee te combineren en maakt het tot ideale combinatiestoffen.
Een effen uitstraling maar toch ook net niet. Dat maakt dat er beweging komt in je quiltwerk.

De pindotstoffen zijn een ware aanvulling op je stoffencollectie. Inmiddels zijn er 32 kleuren.
Pindotstoffen zijn net niet effen stoffen. Door hun kleine stipjes – pindots - ogen de stoffen minder ‘saai’ en strak dan effen stoffen. Het zijn super stoffen om op te appliqueren maar ook als bindings zijn ze populair, als borderrand of om mee te combineren in je quiltblok.

Als je de staalkaarten ziet, wordt het erg lastig kiezen, eigenlijk wil je ze allemaal ;-)

En daarom is er nu de Pindot stoffenclub.
Twijfel niet langer en begin te sparen.
Spaar deze superhandige stoffen die overal bij te gebruiken zijn bij elkaar.
 

Voordeel

Als eerste: wat is er leuker dan iedere maand een pakket met Pindot stoffen te ontvangen in de mooiste kleuren. Of je het nu direct gaat gebruiken of er nog een poosje van gaat genieten, het is een feestje om het uit te pakken.
Het sparen gaat haast automatisch, binnen afzienbare tijd heb je de hele collectie kleuren bij elkaar en ontdek je de mogelijkheden die je hebt met deze prachtige stoffen.

Als tweede: de Pindotstoffen sparen via de Pindot stoffenclub betekent een fijn voordeel in je aanschaf van deze stoffen. Het voordeel loopt zelfs op tot bijna 10 %. Daar kun je dan weer andere quiltlapjes voor kopen. Mooi meegenomen toch?

Als derde: wil je nog iets bestellen dan kan dat heel voordelig meegestuurd worden met de Pindot stoffen van de maand. Zo spaar je ook nog eens extra verzendkosten uit.

 

Hoe werkt het

Als lid van de Pindot stoffenclub ontvang je iedere maand 8 verschillende stoffen uit de collectie.
Welke dat zijn is iedere maand weer een verrassing maar we maken een mooi samengesteld pakket.

Bij ieder pakket krijg je een overzicht van de namen en nummers bij de stoffen. Zet het nummer evt. in de stofrand of bewaar een klein stukje stof voorzien van het bijbehorende nummer.

We gaan 3 formaten stoffen uitgeven binnen de Pindot stoffenclub te weten: klein, middel en groot.
Klein staat voor een stoffenpakket van 8 fat eights, middel staat voor een stoffenpakket van 8 fat quaters en groot staat voor 8 halve meters.

De eerste keer dat je wilt deelnemen meld je je aan via de webwinkel door een bestelling te plaatsen van het gewenste pakket. Voor de volgende maanden ontvang je een email met betaalverzoek voor het 2e pakket enz. Na 4 maanden heb je je collectie bij elkaar gespaard en stopt de deelname automatisch.
Wil je een maand overslaan dan is dat geen probleem. Geef dit aan via email. Wil je stoppen dan dit ook graag aangeven per mail. Je ontvangt dan geen betaalverzoeken meer voor de volgende pakketten. Je zit dus nergens aan vast, er zijn geen bijkomende verplichtingen.

 

Wat gaat het kosten

  • Klein pakket met fat eights:
    8 verschillende Pindot stoffen met elks een afmeting van 50 x 25 cm. Het 1e pakket bestellen via de webwinkel is € 19.00 + € 4.95 verzendkosten is € 23.95. Voor de volgende 3 maanden betaal je per maand € 17.50 + € 4.95 verzendkosten. Dat is een voordeel van ruim 7.5%.

 

  • Middel pakket met fat quaters:
    8 verschillende Pindot stoffen met elks een afmeting van 50 x 55 cm. Het 1e pakket bestellen via de webwinkel is € 38.00 + € 4.95 verzendkosten is € 42.95. Voor de volgende 3 maanden betaal je per maand € 34.50 + € 4.95 verzendkosten is € 39.45. Dat is een voordeel van bijna 10 %.

 

  • Groot pakket met halve meters:
    8 verschillende Pindot stoffen met elks een afmeting van 50 x 110 cm. Het 1e pakket bestellen via de webwinkel is € 76.00. Voor de volgende 3 maanden betaal je per maand € 68.40. Dat is een voordeel van 10 %. Bovendien nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

De Pindot stoffenclub start vanaf half augustus. Meld je eenvoudig aan via de website door het pakket van je keuze voor de eerste maand te bestellen en je betaling via Ideal of vooraf overmaken te voldoen.

Weekactie t/m 27 juni

Komende weken ontvang je 10% korting op al onze boerderijstoffen, zowel in de winkel als in de webshop.
De korting is geldig tot en met maandag 27 juni en is onbeperkt te gebruiken tijdens deze periode.
Bestel je in de webshop voer dan de code BOERDERIJ in.
Doe dit voordat je afrekent, daarna is het niet meer mogelijk om de code nog te verwerken.

Workshop 30 juni 2022

 

Workshop 28 juli 2022

 

© 2009 - 2022 ♥ Atelier De Lindehof ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel