vaderdag

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende

Zelfgemaakte vaderdag kadootjes blijven leuk.

Omdat ik voor de fa. Kippers regelmatig het één en ander mag uitwerken met hun materialen heb ik deze keer gekozen voor wat ideetjes om te maken voor vaderdag. Natuurlijk is het ook leuk om wat te maken voor een ander moment. dat kan gerust, de voorbelden zijn tijdloos.

Ik heb gekozen voor een wat stoerdere uitstraling maar dat kun je zelf eenvoudig aanpassen door een ander kleurgebruik te kiezen en andere decoraties. Is vader bijvoorbeeld kok, dan is het leuk om met (wegwerp) bestek te werken. Zoek iets passends bij zijn beroep of hobby en je komt een heel eind.

Ik heb een klok, een pennendoos, een memobord en een fotolijst bewerkt.

De klok verfde ik zwart waarna ik de rand van de klok nogmaals dun bewerkt heb met Mayagold-antraphite. De bellen heb ik wat 'butsig' gemaakt (deed mij denken aan mijn wekker vroeger ;-)) en daarna geverfd met mayagold-silver. Op de rand wat decoraties uit de gereedschapsbak en een paar bierdopjes geverfd met Mayagold.

De pennendoos heb ik ook zwart geverfd en daarna dun met Mayagold-antraphite bewerkt. Daarna m.b.v. een sjabloon en zwarte verf cijfers en tekst opgebracht.

Het memobord verfd ik in een taupekleur en met waterverdund grijze verf. Vervolgens mijn handen in gesmeerd met zwarte verf en daarmee een afdruk gemaakt. Maak je dit met je zoontje of dochtertje dan is het leuk om hun handjes af te drukken. Voetjes kan ook, dat maakt het net wat origineler. Daarna heb ik er met behulp van een letersjabloon het woord stoer opgezet. Je kan ook kiezen voor de naam van je kind, een datum enz.

Als laatste een fotolijst gepimpt. Niet te druk, maar met jute, touw, jeansstof en een parelpen kom je een heel eind. Tot slot wat jeansknopen en drukkers opgeplakt en ook dit vaderdagkado was klaar.

Winactie

Klik op de foto voor alle informatie

Seasons of the Heart Bom van 4 maanden

Kijk onder het kopje projecten voor alle info

Hougton Mill jaarproject 2021

Gastenboek

  • 23-01-2021 - Ik ben geïnteresseerd in het boek: Uitgeslapen van Jantje...  lees meer
  • 21-01-2021 - Hartelijk bedankt voor de snelle service bij het bestellen van...  lees meer
  • 07-01-2021 - Dank je wel voor de snelle levering van mijn bestelling....  lees meer
Plaats een bericht

© 2009 - 2021 ♥ Atelier De Lindehof ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel